Magazin > VIP
14765 ogledov

Kaj se dogaja z voditeljico Planet TV?

jasmina kandorfer Facebook
Na sejmih so gledalci njene sodelavce spraševali, kaj je narobe z njo.

Jasmina Kandorfer, voditeljica oddaje Klepet ob kavi, ki jo sedaj vrtijo na Planet TV, je na Facebooku razkrila, da je noseča. 

Temnolaska je najprej povedala, da so njene sodelavce na sejmih, povezanih z zdravjem, spraševali, kaj se dogaja z njo oziroma "kaj je narobe z njo in njenim načinom oblačenja“ v novi sezoni oddaje Klepet ob kavi.

Izbira oblek naj bi bila po mnenju gledalcev "katastrofalna“. "Kaj se dogaja z mojo postavo, ker to ni normalno, kar se dogaja …“ je v smehu povedala Jasmina, nato pa pokazala svoj nosečniški trebušček. "Tole je spomin z Iža,“ je v smehu še dejala in svojim Facebook prijateljem zaupala, da je bil drugim mesec nosečnosti "ubijalski“, saj ji je bilo ves čas slabo. "Nisem mogla vstati iz postelje. Ves čas mi je bilo slabo, bruhala sem ogromno. Takrat sem izgubila 5 kilogramov.“

Jasmina še pravi, da se sedaj počuti fantastično in da je zelo hvaležna, da vse poteka po načrtih. Povedala je tudi, da se je na zanositev z zdravo prehrano in dodatki pripravljala dve leti.

😱Zakaj se letos Jasmina v oddaji na Planet TV tako groznooo oblači??? Kaj se dogaja z njeno postavo? Prisluhni izpovedi in pokukaj v dogajanje iz domače kuhinje, kjer sem pripravlja veganski sushi 🍣

Posted by Klepet ob kavi on Sunday, November 3, 2019
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.