Magazin > VIP
6531 ogledov

Kaj se dogaja z zmagovalcem Evrovizije Salvadorjem Sobralom?

salvador sobral
Bi ga prepoznali?

Salvador Sobral je na Evroviziji zmagal leta 2017. Srca Evropejcev pa ni osvojila le njegova čutna pesem, ampak tudi njegova težka življenjska zgodba. Salvador je bil namreč na smrt bolan. Nujno je potreboval presaditev srca. 

Imel je srečo. Decembra 2017 je dobil novo srce, a veselje ni trajalo dolgo, saj so se pojavili hudi zapleti, med drugim so mu začele odpovedovati ledvice. 

29-letnik pravi, da se sedaj počuti mnogo bolje. Kot bi se še enkrat rodil, je izjavil. “Presaditev so spremljali zapleti, vzponi in padci. Zahvaljujem se zdravnikom, družini, ženi. Dobil sem še eno priložnost. Živim,” je povedal pevec in priznal, da ga je še vedno strah, da bi se njegovo zdravje poslabšalo. “Zdravo jem in veliko spim. Redno hodim na preglede. Ves čas me je malo strah, sicer pa sem srečen.”

sobral Magazin Slabe novice za na smrt bolnega zmagovalca Evrovizije
 
Brez novega srca Salvadorja verjetno ne bi bilo več med nami. Sedaj lahko počne stvari, ki se jim je moral več let odpovedovati, na primer telovadbi. “Počutim se močnejšega. Spet lahko telovadim. Dvakrat na teden hodim na nogomet. Tega deset let nisem smel, saj je bilo moje srce prešibko. Čudovito je bilo, ko sem septembra lani lahko spet brcnil žogo. Pred operacijo se niti po stopnicah nisem mogel povzpeti.”

Portugalec, ki ima sedaj krajše lase, redno nastopa, izdal je tudi nov album Paris, Lisboa, s katerim se je poklonil dvema mestoma, ki sta mu zelo pri srcu. Iz Pariza namreč prihaja njegova žena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice