Magazin > VIP
103830 ogledov

Kaj se je zares dogajalo na ladji, na kateri sta bila tudi Golob in Gaber

tina gaber, robert golob, ićkoti
1/9
Marjan Cerar
Križarjenje, poimenovano Kruzić, je bilo pravo družinsko doživetje, ki je že pred odhodom navdušilo goste, ki so se sami preimenovali v Kruziće.

Da sta premier Robert Golob in njegova partnerka nedavne praznike preživela na križarki, smo že pisali, sedaj pa razkrivamo še nekaj podrobnosti. 

Križarjenje je bil zaključek turneje z Ićkoti in težko pričakovan družinski dogodek za vse vpletene komike. Na plavajoči lepotici, ki sprejme kar 4.000 potnikov, ni manjkalo dobre volje in neplaniranih dogodkov, kot je bilo presenečenje z Ićkoti in Fejmići v obliki intervjuja, ki ga je vodila Oriana Girotto.

Komiki Denis Avdić, Ranko Babič, Admir Baltić, Ivan Šarić, Žan Papič in Gašper Bergant so bili odlično razpoloženi, gostje so slišali marsikatero novo šalo in edinstven pogled na svet skozi njihov humor. Sandra Čolnik, organizatorka križarjenja, je zaupala: “Poleg 360 slovenskih potnikov se nam je na križarjenju pridružil tudi poseben gost, dr. Robert Golob z gospo Tino Gaber, ki se je rad družil z vsemi gosti. Bila sta zelo prijetna gosta, polna dobra volje in dostopna za vse."

Denis Avdić z Radia 1 pa je povedal: "Kruzić je bil super predvsem zaradi ljudi. Z vseh koncev Slovenije na eni ladji, vsak z različnim razlogom za križarjenje, a vsi z enim namenom - imeti se fajn in se smejati. Skratka fantastično vzdušje in s temi ljudmi bi šel tudi na Krk.”

Poskrbljeno pa ni bilo le za smeh ... Za eminentne goste so pripravili tudi poseben program. Gaber in Golob sta se udeležila izleta v Aix en Provanse ter obiska krasnega posestva Château de la Gaude, ki se lahko pohvali z izbranimi dragocenimi vini in drugimi žlahtnimi pijačami. V Barceloni pa so obiskali Gaudijevo mojstrovino – Casa Milla. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 27
  • ginko 22:28 11.maj 2024.

    420.000 golazni in 490.000 nevolivcev je izvolilo današnjo vladajočo golazen, ki si jo ti kučan javno podprl kot blefer (poznavalec) kaj je dobo za vas udbo-komunajzarsko mafijo ne pa za slovenski narod.

  • Grof 21:29 11.maj 2024.

    Kaj se je zares dogajal na ladji, odgovor, ena velika poceni kurbarija, začinjena s čefurji, …

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:46 11.maj 2024.

    Sami luzerji na kupu.