Magazin > VIP
34 ogledov

Kaj se je zgodilo s 50 Centom?

1/4
Žurnal24 main
Raper je z najnovejšimi fotografijami, na katerih je grozljivo shujšan, prestrašil svoje oboževalce.

Mnogi, ki so videli fotografije na Facebooku in Twitterju, so se vprašali, kaj se dogaja z nekoč izjemno mišičastim raperjem, ki je veliko časa prebil v telovadnici. 50 Cent je svoje oboževalce hitro pomiril in jim zagotovil, da ni zbolel.

V galeriji lahko ogledate neprepoznavnega 50 Centa.

50 Cent je moral namreč za potrebe filma Things Fall Apart, v katerem igra nogometnega zvezdnika, ki zboli za rakom, shujšati skoraj 30 kilogramov. To mu je uspelo s strogo dieto in telovadbo v devetih tednih, 50 Cent pa ima zdaj vsega dovolj. "Stradal sem. Vrnil sem se na odre, začel jesti in kmalu bom spet v formi," je razkril 50 Cent.

Raper je pred kratkim povedal, da si želi uspeti v svetu filma in da je snemanje njegova velika strast. Lani smo ga lahko videli v srhljivki Righteous Kill, v kateri sta zaigrala tudi Robert De Niro in Al Pacino, z Joelom Schumacherjem pa je posnel film Twelve.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.