Magazin > VIP
5214 ogledov

Kaj se je zgodilo z dvojčicami Olsen?

mary-kate olsen, ashley olsen
1/3
Profimedia
Zasloveli sta s serijo Polna hiša.

Mary-Kate in Ashley Olsen sta živeli v soju luči, nato pa se nenadoma umaknili iz Hollywooda in se odločili za drugačno karierno pot.

Dvojčici, ki sta zasloveli s serijo Polna hiša, sta se rodili junija 1986, na petek 13. Ashley je dve minuti starejša od sestre. Lepotički imata sicer še eno sestro in dva brata.

Svojo prvo avdicijo sta imeli, ko sta bili stari šest mesecev. Med vsemi otroki sta bili menda najbolj prikupni in pogumni, zato je bilo hitro jasno, da bosta dobili vlogo Michelle v seriji Polna hiša. 

Po velikem uspehu nadaljevanke sta ustanovili produkcijsko hišo Dualstar Entertainment Group, ki je financirala njune projekte, ki jih je bilo kar nekaj. Ashley in Mary-Kate sta postali veliki otroški zvezdi, ki sta bili zelo popularni med najstniškim občinstvom. Zadnjič sta skupaj pred kamero stali leta 2004 – film New York Minute je bil polomija. Leta 2012 sta igralsko kariero obesili na klin in se posvetili svoji veliki strasti – modi. Delali sta kot manekenki, nato pa se posvetili delu za kamero. Leta 2006 sta ustanovili podjetje The Row, ki prodaja visoko modo. Pozneje sta pod tem imenom v prodajalnah v Los Angelesu in New Yorku prodajali tudi pohištvo, umetnine in moška oblačila. 

Leto dni pozneje sta lansirali še blagovno znamko Elizabeth in James, pod katero prodajata oblačila, parfume, očala, torbice, a po nižjih cenah. "Radi rečeva, da je Elizabeth in James novo razkošje. Gre za idejo, da lahko tudi po nižji ceni dobiš modo, odlično blago in dobre kroje,“ je pred časom o podjetju povedala Mary-Kate.

Ni vse zlato, kar se sveti

Njuno premoženje je ocenjeno na 350 milijonov dolarjev. 33-letnici si lahko privoščita vse, kar si želita. Denar in slava pa sta s sabo prinesla tudi negativne stvari. Mary-Kate se je pred 16 leti zdravila zaradi motenj prehranjevanja in tudi od odvisnosti od drog. Po vseh teh težavah nikogar ne preseneča, da sta se odločili za življenje daleč stran od Hollywooda. "Ko gledam svoje stare fotografije, se z njimi ne čutim povezano. Svojega otroštva ne želim nikomur,“ je v intervjuju za Marie Claire povedala Mary-Kate.

Tudi v ljubezni sta dvojčici, ki ju boste zaman iskali na družbenih omrežjih, našli srečo. Mary-Kate je že nekaj časa poročena z Oliverjem Sarkozyjem, Ashley pa je zaljubljena v Louisa Eisnerja

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.