Magazin > VIP
700 ogledov

Kaj se je zgodilo z zvezdnikom filma Modra laguna?

Christopher Atkins
1/4
Se spomnite prikupnega plavolasega in modrookega dečka, ki je v filmu Modra laguna osvojil srce takrat 15-letne Brooke Shields?

Christopher Atkins, ameriški igralec, ki je zaslovel z vlogo v filmu Modra laguna, se še danes ukvarja z igro, posvetil pa se je tudi režiji filmov.

56-letnik ni nikoli imel želje po igri, dokler ga agent ni prepričal, da se udeleži avdicije za film Modra laguna. Nadaljevanje poznamo. Producente je 18-letni Christopher navdušil in izbrali so ga za glavno vlogo v poletnem filmu o družini, ki po brodolomu živi na samotnem otoku. V filmu je igral s takrat 15-letno Brooke Shields, s katero pa sta imela tudi krajšo poletno romanco. "Seveda sva si bila simpatična. Bila je izjemno lepa in inteligentna. Poleg tega pa sva bila edina najstnika na prečudovitem otoku," je v nekem intervjuju povedal Christopher.

Igral je v več kot sto filmih in serijah, a nobena od vlog ni bila tako pomembna, kot ta iz Modre lagune. Pravi, da ga še danes prepoznajo: "Četudi nisem več skodran in čeprav sem večino časa oblečen, me prepoznajo."

Christopher ima dva otroka, 32-letnega sina Granta in 30-letno hčerko Brittney.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.