Magazin > VIP
8179 ogledov

Kaj se je zgodilo z zvezdnikom iz Plave lagune?

christopher atkins
1/5
Christopher Atkins je danes star 57 let.

Leta 1980 sta Brooke Shields in Christopher Atkins zaslovela po vsem svetu. Tega leta je namreč v kina prišel film Plava laguna, v katerem sta takrat 19-letni Atkins in 15-letna Brooke igrala glavni vlogi.

Lepa glavna igralca, rajska kulisa, film so snemali na Fidžiju, in romantična zgodba sta bila dovolj, da je film postal svetovna senzacija. Atkins je kot Richard, za vlogo se je potegovalo več kot 2000 fantov, takoj osvojil srca mladih žensk po vsem svetu, ki so bila navdušena nad njegovimi svetlimi kodri. Atkins je pozneje razkril, da nima kodrov in da mu je bila zato frizerka med snemanji s kodralnikom vsak dan za petami.

Za razliko od Shields pa Atkins po tem filmu ni doživel večje slave. Dobival je le manjše vloge, na primer v seriji Dallas. 57-letnik, ki ima dva otroka, se danes bolj kot igranju posveča produciranju filmov in pisanju scenarijev. V zadnjih letih je časopisne strani polnih s škandali. Govorilo se je, da je odvisen od alkohola in da mu grozi bankrot.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.