Magazin > VIP
22 ogledov

Kaj se skriva pod obleko?

Žurnal24 main
Kaj vse lahko naredi zelena obleka, če jo nosi Paris Hilton. Je ali ni? Ugibanjem ni videti konca.

Dedinja hotelskega imperija je požela veliko zanimanja, ko se je v javnosti pojavila v lepi zeleni obleki. Bolj kot sama obleka je pozornost vzbudila izboklina pod njo. Je Paris Hilton noseča?


Bosta kmalu pred seboj potiskala voziček? © JLP

 
Blondinka, ki zdaj že nekaj mesecev hodi z roko v roko z Benjijem Maddenom , bratom Joela Maddena , je pred kratkim na glas priznala, da razmišlja o dojenčku. "Otroke imam zelo rada in nekega dne jih bom imela," je dejala prejšnji mesec. Ko so jo vprašali, ali jih želi imeti z Benjijem, je odvrnila: "Mogoče. Zelo sva zaljubljena."

Številni so ob tej novici zmajali z glavo, prepričani, da gre le še za eno Parisino muho. Željo po otroku naj bi ji vzbudila Joel in Nicole Richie , ko ju je videla z njuno hčerkico.

Njen tiskovni predstavnik je novice o nosečnosti sicer zanikal, kar pa v Hollywoodu ni nič nenavadnega. Priznanja po navadi pridejo takrat, ko resnice ni več mogoče skriti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.