Magazin > VIP
137 ogledov

Kaj si lahko Lindin sin kupi za bajno preživnino

Linda Evangelista FameFlynet
Pretekli teden sta Linda Evangelista in François-Henri Pinault na sodišču začela bitko za preživnino za njunega petletnega sina. Ta bo, če bo sodnik prisodil Lindi v prid, prejemal kar 35 tisoč evrov na mesec.

Linda in François-Henri, ki sta se pretekli teden sestala na sodišču, sta menda že dosegla dogovor o preživnini. Spomnimo, Linda od očeta svojega sina Augustina zahteva 35 tisoč evrov mesečne preživnine, osebnega stražarja, šofer in 24-urno varuško. Kaj točno sta se dogovorila, za zdaj še ni znano, če pa bo malo Augustin od svojega očeta res dobival 35 tisoč na mesec, si bo lahko privoščil marsikaj ...

Od osebnega kuharja do detektivov

Augustin si bo poleg pregrešno dragih igrač lahko omislil osebnega kuharja, ki bo skrbel samo zanj in za njegove kulinarične zahteve. Ta bi ga na mesec stal približno šest tisoč evrov. Če mu bo družbo delal kosmati prijatelj, mu bo lahko zagotovil osebnega sprehajalca, ki bi ga stal 600 evrov na mesec. Njegova mama si je zanj omislila tudi 24-urno varuško, kar bo Augustinov račun oklestilo za približno pet tisoč evrov. Mali bogataš pa bo prav gotovo obiskoval samo najboljše zasebne šole, kar znaša nič manj kot 2.450 evrov na mesec.

Linda si je za sina zaželela tudi osebnega šoferja, ki pa ne sme biti navaden šofer. Augustina lahko naokoli prevažajo samo upokojeni policisti in detektivi, kar seveda zahteva svojo ceno: 12 tisoč evrov na mesec. Glede na to, da je sin ene najuspešnejših manekenk na svetu, si bo lahko seveda privoščil tudi drago garderobo, kar ga bo stalo vsaj tisoč evrov na mesec. Če bo želel, bo lahko obiskoval tudi ure igranja, kar ga bo stalo le 190 evrov na mesec, ter ure pola, za kar bi moral odšteti tisoč evrov na mesec. Ni slabo za petletnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.