Magazin > VIP
23 ogledov

Kaj si naši estradniki želijo za leto 2013

Špela Grošelj
1/6
Osebni arhiv
Špela Grošelj, Boštjan Romih, Alya in drugi so nam povedali, kakšno je bilo njihovo leto 2012, zaupali pa so nam tudi svoje želje za prihajajočo trinajstico.

"Moje leto 2012 je bilo v nekaterih stvareh prelomno, sicer pa je bilo uspešno in lepo leto," nam je povedala Špela Grošelj, ki pravi, da je s tem letom zadovoljna. "Če bo leto 2013 takšno, kakršno je bilo 2012, bo čisto super. Želim si, da bi v prihodnjem letu še vedno počela stvari, ki me osrečujejo, da bo moja služba še vedno tisto, kar je nekaterim hobi. Želim pa si tudi, da bom še naprej zdrava in da bom še naprej počela stvari z ljubeznijo."

Upešno je bilo tudi za Wernerja, ki ima za sabo veliko koncertov in na novo posnetih pesmi. Želi si, da bo leto 2013 v tem pogledu podobno, nasplošno pa upa na veliko miru. "Želim si, da bi se zadeve v Sloveniji rešile na miren način. Želim si tudi, da bi politiki končno spregledali in začeli spoštovati voljo slovenskega naroda."

Da bi Slovenija spet zaživela ...

Podobno kot Werner razmišlja tudi Alya, ki pravi, da je imela zelo razgibano, a lepo leto. "Mogoče je ostal edino grenak priokus zaradi naravnih katastrof in zaradi težav naše državice. Za naprej si želim, da bi imeli lepo in mirno leto, da bo ustvarjalno in da bi se nam v naslednjem letu odprle nove stvari. Res si želim, da bi se stvari umirile in da bi Slovenija spet zaživela," je zaključila priljubljena pevka in dodala, da si zase želi "veliko lepih trenutkov na odru."

Pevec Zlatko je bil ob vprašanju o željah za novo leto poetičen kot vedno: "Jaz mislim, da treba živeti življenje ne glede na datume in ne glede na mesece. To je zelo pomembno. Ko ti to uspe, potem je važno samo to, da si zadovoljen sam s sabo in svojo okolico," je razložil raper in dodal,  da si zase v prihodnjem letu želi le veliko zdravja. "Za vse ostalo bom pa pridno delal."

Vedeževalkina napoved se ni uresničila

Svoje leto 2012 nam je opisal tudi radijski voditelj Boštjan Romih: "Vedeževalka mi je na začetku tega leta napovedala sijajno in energije polno leto. Leto je bilo dobro, čeprav se njena napoved ni uresničila." Za novo leto pa so Boštjanove želje precej skromne: "Želim si priložnosti in moči ter zdravja, da bi lahko te priložnosti dobro izkoristil."

Najbolj kratka in jedrnata pa je bila modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki se ji ob misli na iztekajoče se leto kar smeji. "Moje leto 2012 je bilo zelo polno! Ful stvari se je zgodilo, veliko sprememb na vseh področjih! Za prihajajoče leto si zato predvsem želim, da bi šlo tako naprej (smeh)."

Kaj pa si vi želite za leto 2013?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.