Magazin > VIP
41 ogledov

Kaj vse bo Katie obdržala po ločitvi?

Katie Holmes FameFlynet Pictures
Katie Holmes sicer zaradi predporočne pogodbe po ločitvi od Toma Cruisea ne bo dobivala preživnine zase, vendar to še ne pomeni, da je potegnila kratek konec.

Katie bo namreč po ločitvi, ki sta jo zaključila prejšnji teden, obdržala več milijonov vreden nakit, luksuzne Hermesove torbice, ki vsaka stane od deset do 50 tisoč dolarjev, ter druga darila, ki jih je prejela od zvezdnika v času njunega petletnega zakona. Tom naj bi jo namreč v tem času zasipal z dragimi darili, pa tudi sama naj ne bi nič kaj skoparila pri nakupih.

"Tom je Katie enkrat za rojstni dan podaril diamantne uhane v vrednosti več kot 500 tisoč dolarjev (skoraj 400 tisoč evrov), ki jih je dal izdelati posebej zanjo. Po ločitvi bo Katie obdržala ves nakit, Hermesove torbe, modne dodatke in oblikovalska oblačila. Kaj bo naredila z njimi, je odvisno od nje," je povedal vir za Radaronline ter dodal: "Katie ni bila nikoli s Tomom zaradi denarja. Po koncu njunega zakona je želela čim prej zaključiti zadevo zaradi Suri. Suri ji je vedno na prvem mestu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.