Magazin > VIP
32 ogledov

Kaj žre Madonno?

Madonna je presenetila s svojo pojavo. Vdrta lica in izstopajoče žile na rokah d
1/6
Žurnal24 main
Shujšana, vdrtih ličnic, utrujena. Takšna je najnovejša podoba Madonne, ki več kot očitno potrebuje odmor od vseh obveznosti.

Zadnje slike so bile posnete, ko je kraljica popa odhajala iz kabalističnega centra v New Yorku. Kot smo že poročali, naj bi imela Madonna slabo kri, poškodovano koleno, povrhu vsega pa naj bi bila na koncu z živci. Prizadele naj bi jo govorice o koncu njenega zakona, ker naj bi se zapletla z zvezdnikom bejzbola Alexom Rodriguezom.

Izčrpavale naj bi jo tudi priprave na novo turnejo. "Madonna ni v redu. Pripravlja se na turnejo, povrhu vsega pa je še povsem nesrečna. Fizično in psihično je na tleh." Vdrta lica govorijo sama zase. Izgubila je kar nekaj kilogramov, kar se pozna predvsem na njenem obrazu. Za žensko, ki se trudi živeti čim bolj zdravo, Madonna ne izgleda najbolje.

Knjiga tudi njeno delo
V javnost so prišle govorice, da naj bi Madge vzela v roke svinčnik in papir in bratu Christopherju pomagala napisati knjigo, v kateri naj bi razkrili vse. "Domnevni škandal povezan s knjigo je eno navadno sr....," je dejal neimenovani vir. Škandal, ki ga je povzročila najava izdaje knjige, postaja vse bolj mlačen. Christopher naj bi v knjigi pljuval bolj po drugih kot po sestri.

Banda spet očka
Madonno je dosegla tudi vest o naraščaju v družini Banda. Biološki oče Madonninega posvojenega sina Davida je postal očka. Z ženo Floro sta postala ponosna starša dečka. "Najprej sva hotela to ohraniti zase," je povedal Banda. "Sedaj pa z veseljem oznanjava veselo novico o rojstvu najinega sina."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.