Magazin > VIP
6 ogledov

Kako bo britanski dvor ukrepal na Kateine fotke?

princ William, Kate Middleton Reuters
Britanska kraljeva družina naj bi že razmišljala o tožbi francoske revije zaradi objave spornih fotografij vojvodinje cambriške zgoraj brez.

Zatem ko so se v francoski reviji Closure pojavile fotografije nič sluteče Kate Middleton, posnete na zasebni posesti med nedavnim romantičnim oddihom s princem Williamom v Franciji zgoraj brez, naj bi britanska kraljeva družina že preučevala pravne možnosti, vključno s tožbo zaradi vdora v zasebnost, poroča RadarOnline. Prepričani so namreč, da so paparaci tokrat prešli mejo. "Te fotografije so jasen primer vdora v zasebnost. Videti je, da so jih posneli z velikim objektivom in ujeli Kate ter njenega moža med sproščenim preživljanjem počitnic na zasebni posesti, kjer sta pričakovala popolno zasebnost,“ je povedal neimenovani vir ter še dodal: "To ni enak scenarij kot pri princu Harryju, ki se je dejansko sam spravil v težave. Kate ni naredila ničesar narobe in grozno je, da je lahko revija v državi, ki ima ene najstrožjih zakonov o zasebnosti na svetu, objavila takšne fotografije."

Sporno pa je tudi dejstvo, da gre za državo, kjer je med begom pred paparaci 15 let nazaj izgubila življenje Williamova mati, princesa Diana.

To bi bilo sicer prvič, da bi se kraljeva družina, navkljub temu, da se je sicer že velikokrat znašla na preizkušnji, spustila v tožbo z mediji.

Komentarjev 2
  • majdas 13:07 15.september 2012.

    Ja: primitivni paparaci !

  • zz 09:00 15.september 2012.

    Primitivno!