Magazin > VIP
24945 ogledov

Kako bo te fotografije razložil svoji ženi, kraljičini vnukinji …

princesa eugenie Profimedia
Ona doma pri otroku, on z lepoticami na jahti.

Jack Brooksbank, soprog britanske princese Eugenie, se je očitno naveličal menjavanja plenic in za konec tedna pobegnil na Capri, kjer se je zabaval na neki jahti. Tam ni bil sam, kar so opazili tudi paparaci. 

Fotografije, na kateri mu družbo delata dve lepotici, so hitro zaokrožile po spletu, en posnetek je objavila celo ena od lepotic, ki jo je Jack nerodno objel (fotografija spodaj).

Jack Brooksbank | Avtor: Instagram Instagram

35-letnik, ki je ambasador alkoholne pijače Casamigos tequila, se je na Capriju udeležil dobrodelnega dogodka, katere sponzor je njegovo podjetje, medtem ko Eugenie doma pestuje njunega 5-mesečnega sina. 

Pred dogodkom pa je z ladjico raziskoval lepote okoli otoka. Z njim je bila sodelavka Rachel Zalis, nekdanja urednica pri Glamour magazine, ter manekenki Maria Buccellati in Erica Pelosini, ki se je po jahti sprehajala brez nedrčka …Fotografije so komentirali tudi uporabniki Twitterja. Nekdo je zapisal, da je le vesel, da se Jack ni zabaval z mladoletnimi dekleti … To namreč očitajo njegovemu tastu, princu Andrewu, ki je bil dober prijatelj pedofila Jeffreyja Epsteina

 
Komentarjev 4
  • villa 01:58 04.avgust 2021.

    To je pa tako, ce nice pride v visoko druzbo. Ce ne bi bil porocen s kraljicino vnukinjo ne bi videl Caprija in se marsikaj. Beda od cloveka.

  • Mehičanka76 22:42 03.avgust 2021.

    Je bil že kakšen par, ki izhaja iz angleške kraljeve družine, ki bi bil ok? I don' t think so.

  • Stacy_Ryan 15:42 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦