Magazin > VIP
54 ogledov

Kako daleč gre z oboževalci?

martina žibret voyo.si
So se napovedi zgovorne tekmovalke druge sezone šova Gostilna išče Šefa uresničile?

Martina Žibrat je že v šovu Gostilna išče Šefa napovedala, da ji, ko se vrne v resnično življenje, snubcev ne bo manjkalo. So se njene napovedi uresničile in snubci res stojijo v vrsti? "Da, vendar se moramo tudi pametno odločiti. Saj ne moreš takoj nekoga zagrabiti, najprej je potrebno premisliti, zato bom letos še malce počakala in se temu posvetila v prihodnjem letu," pravi Martina, ki največ ponudb dobi na družabnem omrežju: "Številni mi pišejo na Facebook in me vabijo na pijačo. Na nekaj povabil sem se odzvala, na vse pa ne. Saj že tako po sporočilu vidiš … če je nekdo antipatičen, ga takoj odpišem. Zaenkrat še z nobenim nisem imela slabe izkušnje, a dlje od pijačke nisem šla, saj se še ne želim zapletati. Lepo počasi," pravi novopečena resničnostna zvezdnica, ki ima na Facebooku že 4000 prijateljev in ji pogostno niti ne uspe odpisati na vsa sporočila.

S prepoznavnostjo so se ji začeli oglašati tudi številni stari prijatelji. Z nekaterimi se dobi, za nekatere pa celo zavihti kuhalnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.