Magazin > VIP
6 ogledov

Kako do Sabininega telesa

1/2
Žurnal24 main
Sabina Remar je pred kratkim izdala priročnik Kako sem izklesala svoje telo, v katerem je zbrala vse svoje znanje in izkušnje o zdravem življenju.

Mislite, da bo vaš priročnik spodbudil ženske k boljšemu življenju?
Srčno upam, zato sem se tudi spustila v to. Želim pokazati, kako na lahek način priti do želenega rezultata, predvsem pa poceni.

Glede na to, da ste miss, imate po mnenju mnogih skoraj popolno postavo. Kaj vas je pripeljalo do tega, da ste napisali priročnik?
V bistvu je priročnik napisan na podlagi zdravega načina življenja in ne temelji na tem, da postanemo vitki in imamo popolno postavo. Namen priročnika je, da se dobro počutimo v svoji koži, izklesano telo je le pika na i zdravega življenja.

Mislite, da zaradi dejstva, da je priročnik za zdravo življenje napisala miss, v javnosti ne bo dobro sprejet?
V Sloveniji je vse mogoče, ampak jaz sem pripravljena na vse. Priročnik je plod nekega dela, ni nek larifari. Vse, kar je notri zapisano, sem tudi sama preizkusila.

 

Sabinin nasvet proti celulitu:

Vsako jutro zmiksajte svež ananas in peteršilj ter napitek spijte na tešče.

Kaj vas kljub izjemni postavi moti na vas? Kaj bi spremenili na sebi, če bi lahko?
Jaz sem zelo zadovoljna sama s sabo, sprejela pa sem tudi svoje napake. Imam obdobja, ko imam zelo slabo kožo, kar je ponavadi posledica stresa ali pa pomanjkanja vode. Ampak to je vse odpravljivo.

S kakšnimi besedami bi opisali svoj priročnik? Kaj na njem je tako posebnega, da bi ga ljudje kupili?
V tem priročniku je veliko dobrih stvari, tako da bi se res težko odločila za eno. Notri je veliko dejstev, v katera se vam ni treba posebej poglabljati. Vse je predstavljeno na zelo preprost način.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.