Magazin > VIP
68 ogledov

Kako hudo bolna je Amanda Bynes?

Amanda Bynes FameFlynet
Po bivanju v bolnišnici bo morala igralka Amanda Bynes ostati na psihiatriji.

Kako hudo bolna je dejansko otroška zvezdnica? Razmetana kopalnica, polomljeno pohištvo in račun v višini nekaj več kot sedem tisoč evrov za nekajdnevno bivanje v hotelu Ritz Carlton na Manhattnu ter dejstvo, da so jo, potem ko je hotela v sobi kupiti marihuano, vrgli iz hotela, je le nekaj pokazateljev, da ima Amanda Bynes resne težave. V javnost so sedaj pricurljale fotografije hotelske sobe, kjer je bivala igralka. Poleg zgoraj naštetega je bilo na tleh ogromno cigaretnega pepela in ogorkov, na omaricah številne steklenice, povsod pa ostanki hrane.

Ostala bo na psihiatriji

Pred nekaj dnevi, po razdejanju hotelske sobe, pa je zvezdnica zanetila manjši ogenj na dovozu do svojega doma v Kaliforniji. Zaradi tega so jo prisilno odpeljali v psihiatrično bolnišnico. Policija je prišla do zaključka, da je igralka nevarna za druge, zato so jo zadržali v bolnišnici. Domov pa se ne bo prav kmalu vrnila. Sodnik je dosodil, da mora tam ostati vsaj še dva tedna. Njena starša Rick in Lynn sta zelo v skrbeh zanjo.

Čudno se obnaša

V zadnjih mesecih se je igralka obnašala zelo nenavadno – bila je pijana, vsak dan pa je na Twitterju pisala zmedena besedila. Opravka s policijo pa je imela že maja letos. Aretirali so jo, potem ko naj bi iz stanovanja v višjem nadstropju vrgla vodno pipo.

Komentarjev 1
  • renemario 07:04 31.julij 2013.

    To je proizvod amerike - zdrogiranci in psihiči.