Magazin > VIP
18635 ogledov

Kako hudo je v resnici s princeso Charlene?

princesa charlene Profimedia
Monačane skrbi.

Monačani pogrešajo princeso Charlene in se sprašujejo, kako resno je v resnici njeno zdravstveno stanje. Že eno leto se ni udeležila nobenega dogodka v kneževini. Nazadnje so si jo lahko dobro ogledali 27. januarja 2021, ko Monačani praznujejo praznik svoje zaščitnice, svete Devote.

Coryne Hall, strokovnjakinja za kronane glave in avtorica knjige "Queen Victoria and The Romanovs: Sixty Years of Mutual Distrust", je za Express povedala: "Na vseh plesih in prireditvah, ki so kljub pandemiji potekali v Monaku, je vlogo prve dame kneževine prevzela Caroline. Ljudi skrbi, kje je izginula princesa."

43-letna princesa je Monako zapustila marca lani, iz Južnoafriške republike se je zaradi zdravstvenih težav lahko vrnila šele novembra. Še v istem tednu je odpotovala v Švico. Knez Albert je razložil, da je Charlene močno izčrpana in zavrnil govorice, da je zakon v krizi, prav tako je poudaril, da princesa nima raka ali covida.

Kdaj bo Charlene lahko zapustila kliniko, ni znano. Govori se, da se bo konec januarja udeležila dogodka v čast zaščitnici Monaka. Monačani jo bodo tako lahko videli točno po enem letu.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.