Magazin > VIP
36 ogledov

Kako je Beyoncéjina hči dobila ime

Beyonce, Jay-Z Flynet
Beyoncé in Jay-Z sta hčerko poimenovala Blue Ivy Carter. Oboževalci in mediji ugibajo, zakaj sta se zvezdnika odločila za to ime.

Viri in oboževalci pravijo, da sta se zvezdnika za ime Ivy odločila zaradi števila 4 (z rimsko IV), ki je za oba zelo pomembno. Pevka se je rodila 4. septembra, Jay-Z 4. decembra, poročila sta se 4. aprila, oba imata štiri enake tatuje na prstancu in naslov Beyoncéjinega zadnjega albuma je 4.

Tudi Blue ima pomen, vsaj za Jay-Z-ja. Ta je izdal kar tri albume, ki vsebujejo besedo "blueprint" (po slovensko načrt): The Blueprint, The Blueprint 2: The Gift & The Curse in The Blueprint 3. V besedilu se je glasbenik večkrat razglasil za najboljšega raperja vseh časov. "Sem načrt, sem zemljevid vsem ostalim," se glasi besedilo pesmi A star is born.

Ali so namigovanja pravilna, še ni znano. Zvezdnika sta se namreč za zdaj še zavila v molk. Je pa ponosna teta Solange izdala, da je Ivy najlepša deklica na svetu.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.