Magazin > VIP
0 ogledov

Kako je Brangelina prikrila operacijo?

Zivljenje 07.03.13, Brad Pitt in Angelina Jolie, foto: shutterstock Shutterstock
V javnost so pricurljale podrobnosti, kako sta uspela Brad Pitt in Angelina Jolie obvarovati njeno operacijo prsi v tajnosti.

Na številne zdravniške preglede, ki so bili zgodaj zjutraj, sta Brad Pitt in Angelina Jolie najemala različne avtomobile. "Brad je naredil vse, da je zavaroval Angie in skrival stvari pred javnostjo," je povedal vir.

Njena zdravnica, Kristi Funk, je razkrila, da ji je Brad stal ves čas ob strani. Našla sta celo trenutke, ko sta se skupaj smejala, je povedala.

Operacija pa je par, ki se bo kmalu poročil, še posebej združila. "V mislih je on že poročen," je povedal Bradov prijatelj in ga označil za čudovito osebo ter za človeka, ki zelo ljubi svojo družino. Zelo sta ljubeča in drug drugega navdihujeta, pa je povedal o njunem odnosu.

Angelina in otroci na poroko komaj čakajo, medtem ko je Brad na polno zaposlen s promocijo svojega zadnjega filma Svetovna vojna Z (World War Z), tako da je poročne načrte malce postavil na stranski tir. Kar pa Angie ne moti, saj pravi, da se bo poroka vseeno zgodila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.