Magazin > VIP
36 ogledov

Kako poskušajo Američanke osvojiti Slovenca

Ben Flajnik Facebook
Za srce Bena Flajnika se poteguje 25 žensk in nobena od njih se ne namerava predati brez "krvavega" boja.

Ben Flajnik, zvezda resničnostnega šova The Bachelor, je trenutno med najbolj zaželenimi samci ZDA. Nad njim so seveda najbolj navdušene kandidatke, ki se potegujejo za srce vinarja s slovenskimi koreninami. Da bo boj hud, naj bi se po besedah producentov opazilo že takoj, ko so dekleta Bena prvič zagledala. "Ženske so v njem videle nagrado," je povedal voditelj šova Chris Harrison. Ena od tekmovalk je nanj poskušala narediti vtis s konjem, na katerem je prijahala do njega, druga pa je k njemu poslala svojo 72-letno babico, ki je Flajniku v njenem imenu izpovedala ljubezen. Med najbolj pogumnimi je bilo tudi dekle, ki se je s Slovencem takoj začelo močno spogledovati, in to s pomočjo druge kandidatke, s katero sta se v šovu crkljali že prvo noč.

Producenti so s Flajnikom več kot zadovoljni. "Ben se v šovu počuti zelo sproščeno. Je zelo skromen," pravijo in temu je pritrdil tudi sam, saj pravi, da bi se pred kamero pojavil tudi gol, če se pojavi priložnost. "Na televiziji bi pokazal svojo golo zadnjico. S tem nimam težav. Če te punca povabi na golo kopanje v morju, ji seveda ustrežeš."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.