Magazin > VIP
69 ogledov

Kako se bo na knjigo odzvala Steffi Graf?

steffi graf, andre agassi Profimedias
Igralka Brooke Shields je napisala knjigo, v kateri je obračunala s svojim nekdanjim soprogom Andrejem Agassijem.

Knjigi, v kateri Shieldsova govori tudi o svojem odraščanju v Hollywoodu in odnosu z materjo Teri, ki je bila tudi njena menedžerka, je naslov There Was a Little Girl: The Real Story of Mother and Me (Bilo je mlado dekle: Resnična zgodba o moji materi in meni).

Po snemanju kričal nanjo

Brooke, ki je bila s tenisačem Andrejem Agassijem poročena dve leti, v knjigi razkriva, da je bila njuna zveza zanjo pravi pekel, saj je bil športnik zelo ljubosumen. Kot primer navaja nastop v seriji Prijatelji, ko je morala igralcu Mattu Le Blancu v nekem prizoru polizati prste. Agassi je snemanje mirno opazoval, pozneje pa Brooke nahrulil. "Drl se je, da se iz njega norčujem. Nato je skočil v avtu in se iz Los Angelesa odpeljal v Las Vegas,“ piše igralka, ki jo je prizor, ko je tudi ona prišla domov, več kot šokiral. "Andre je iz jeze razbil svoje trofeje. Celo pokala, ki ju je dobil po zmagi v Wimbledonu in na odprtem prvenstvu ZDA.“

Kljub njegovim izbruhom se je z njim poročila, a svojo odločitev le en dan po poroki obžalovala. "Že naslednji dan sem spoznala, da sem naredila napako," pravi lepotica.

Sedaj drugačen?

Agassi je od leta 2001 poročen z Nemko Steffi Graf, s katero ima dva otroka, 12-letnega Jadena Gila in 10-letno Jaz Elle. Bo knjiga vplivala na njun zakon? Nemški mediji v to ne verjamejo, saj zakon nekdanjih teniških asov velja za zelo srečnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.