Magazin > VIP
70 ogledov

Kako se fant spopada z Aljino slavo

Alja Krušič Anže Petkovšek
Alja Krušič, zmagovalka tretje sezone šova Slovenija ima talent, je še vedno polno zaposlena z nastopi, nam pa je med drugim zaupala, kako se z njeno še svežo slavo spopada njen fant.

"Za sošolce sem še vedno navadna Alja, taka, kot sem bila prej. Se pa za menoj ozirajo učenci, ki so letos prvič na naši šoli," nam je zaupala Alja Krušič in izdala, kako se z vso pozornostjo, ki ji jo namenjajo oboževalci, spopada njen fant: "Oboževalci so, vendar si zaupava in tu ni vprašanja. Njemu je smešno, ko greva skupaj v mesto in me vsak prepozna, jaz pa sem se tega že navadila."

Alja je poleti izdala svojo prvo skladbo A boš malo moj, odkrita želja pa ostaja lasten album: "Želja po albumu je zelo velika, vendar imam za zdaj šele eno skladbo, na katero so odzivi zelo dobri." Poleg glasbe pa je Alja tudi zagrizena športnica, a so se ji sanje o fakulteti za šport na žalost razblinile: "Želela sem se vpisati na športno fakulteto, vendar imam na žalost težave s kolenom. Glasbo pa bi morala iti študirat v tujino, česar me je kar malo strah. Bom še videla in se odločila, ko bo čas za to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.