Magazin > VIP
17 ogledov

Kako se je voditelju lahko zgodila ta napaka?

miss universe 2015 Profimedias
Sramota vesoljnih razsežnosti. Svet se še vedno sprašuje, kako je lahko voditelj Miss Universe razglasil napačno zmagovalko. Obstaja več teorij.

Komik Steve Harvey, ki je menda v zadnji minuti sprejel povabilo organizatorjev Miss Universe in se zato na vodenje lepotnega izbora ni mogel zadostno pripraviti, je v nedeljo razglasil napačno zmagovalko.

Presrečna miss Kolumbije Ariadna Gutierrez je s krono najlepše v univerzumu mahala občinstvu in gledalcem pošiljala poljubčke, ko je Harvey spet prišel na oder in priznal, da se mu je pripetila neljuba napaka in da je zmagala misica s Filipinov, Pia Wurtzbach.

Kako se je Harveyju to lahko zgodilo?

 


Trenutno po spletu krožijo naslednje teorije.

1. Harveyju je ponagajal teleprompter oziroma boben.
Voditelj se je opravičil z besedami, da je storil napako in da je na njegovem listku vse pravilno napisano. Govori pa se, da se je Harvey v zakulisju pritožil, da so bili podatki na bobnu napačni. Kakor koli že, Harvey je to pozneje zanikal in rekel, da bi moral prebrati 'prva spremljevalka' in ne 'zmagovalka'.

2. Poskušali so dvigniti gledanost.
Gledanost Miss Universe bi lahko bila boljša, piše Independent. Lani je šov gledalo le 7,6 milijona ljudi, kar je bila sicer najvišja gledanost v zadnjem desetletju. Izbor je letos predvajal Fox, zato so morali poskrbeti za 'bum'. Uspelo jim je …

3. Reklama za voditelja in za šov.
Na Twitterju se pojavljajo številna namigovanja, da so Harveyju plačali pravo bogastvo, da je storil to napako. Toliko se o šovu kot tudi o Harveyju še nikoli ni govorilo …

4. Kriv je Donald Trump.
Zakaj je kriv nekdanji lastnik licence Donald Trump, sicer nihče ne ve, je pa kriv, so prepričani uporabniki spleta. Trump je licenco prodal WME/IMG, po tem, ko je televizija NBC s Trumpom zaradi njegovih pogledov na imigrante prekinila sodelovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.