Magazin > VIP
30 ogledov

Kako Victoria Beckham hujša

Victoria Beckham Flynet
David Beckham se potepa naokrog s fanti. Kje pa je njegova Victoria? Na dieti. Zvezdnica naj bi namreč že začela biti "boj" za svojo nekdanjo postavo po porodu svojega četrtega otroka.

Zvezdnica je prejšnji mesec rodila malo Harper Seven in naj bi se že močno trudila izgubiti odvečne kilograme, preden se prvič pojavi v javnosti na newyorškem tednu mode, ki bo potekal med 8. in 15. septembrom. Tako sledi posebnemu prehranjevalnemu programu, ki vsebuje le pet prgišč hrane na dan. In sicer naj bi Victoria jedla majhne količine dimljenega lososa, kozic s čilijem, suši s tuno ter umešana jajca. "Victoria hoče biti za teden mode v New Yorku v najboljši formi, kot je lahko,“ je povedal neimenovani vir. "Pet dni po porodu je začela jesti pet proteinsko bogatih obrokov na dan skupaj z zeleno zelenjavo, piti velike količine vode ter grizljati goji jagode ter oreščke.“

Poleg tega je nekdanja spajsica začela z lažjimi poporodnimi vajami ter desetimi minutami vadbe pilatesa na dan. "V nekaj tednih pa se bo ponovno lotila svoje običajne vadbe in začela trenirati s Tracy Anderson,“ je še povedal.

Medtem pa je njenega moža pogosto videti z njunimi tremi sinovi: Brooklynom, Romeom ter Cruzom, ko prešerno uživajo na plaži.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.