Magazin > VIP
35 ogledov

Kako zapravljata sestri Fabjan?

Erika in Simona v Braziliji tudi uživata. (Foto: Osebni arhiv) Žurnal24 main
Odbojkarici Erika in Simona Fabjan, ki sta trenutno v sončni Braziliji, sta nam ob odhodu čez lužo zaupali, za kaj zapravita največ in pri čem najbolj prihranita.

Slavni sestri sta ravno sredi priprav na začetek nove sezone v odbojki na mivki. Pot ju je tokrat zanesla v Rio de Janeiro, na slovito plažo Ipanema, kamor prihajajo najboljše ekipe z vsega sveta. A ker so tovrstni podvigi tudi finančno zahtevni, smo preverili, kako se športnici znajdeta v svetu osebnih financ.

 

Največ prihraniva pri športni opremi, saj potrebujeva le kopalke.
 

Kljub skupnim vizualnim in značajskim lastnostim se pri zapravljanju denarja precej razlikujeta. Simona je tista, ki je pri nakupih varčna in kupuje le nujno potrebne stvari, Erika pa zapravlja bolj po načrtu. Nekaj denarja nameni za mesečno varčevanje, nekaj pa ga porabi za stvari, ki si jih rada privošči. Ob tem priznava, da jo pri nakupih včasih zanese, ampak večje škode njen račun ne utrpi, saj se potem odreče drugim stvarem.

Erika in Simona Fabjan | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nikoli za alkohol in znamke

"Nikoli ne bi odštela veliko denarja za prestižne znamke oblačil, saj sem prepričana, da se je tudi z malo denarja mogoče lepo obleči," meni Simona, medtem ko je Erika odločna, da nikoli ne bi odštela denarja za alkohol in pirotehnična sredstva.

 

Največ zapravita za letalske karte, sledijo hoteli, hrana in kozmetika, potem pa oblačila, pri čemer za športna oblačila in opremo porabita najmanj. "Tu res ne moreva dosti zapraviti, saj odbojko igrava v kopalkah," duhovito pripomnita od brazilskega sonca že zagoreli dekleti, ki svoje vtise s potovanj radi beležita tudi na blogu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.