Magazin > VIP
16307 ogledov

Kakšen udarec, Harryju se je odpovedal celo Archiejev boter

Hugh Grosvenor Profimedia
Ko ti najboljši prijatelj ne pošlje vabila na svojo poroko, veš, da je nekaj hudo narobe. To se je sedaj zgodilo princu Harryju.

Hugh Grosvenor, sedmi vojvoda Westminstra, ki ima na računu menda 12 milijard funtov, se bo junija prihodnje leto poročil z Olivio Henson. Z njim pa se na ta pomembni dan Harry ne bo veselil, saj z Meghan nista dobila vabila. Kot poroča Sunday Times, je Hugh, ki se želi izogniti slabi volji, raje povabil Williama in Kate. Pa tudi kralj Karel in Camilla bosta vesela, da jima za mizo ne bo treba gledati pobeglega para, ki dvoru s svojimi kritikami že več kot tri leta povzroča sive lase ...

Hugh je to odločitev sprejel s težkim srcem. Že od Harryjevega odhoda z dvora je milijarder razdvojen, saj ni le Archiejev krstni boter, temveč tudi boter Williamovemu sinu Georgeu. "Škoda, da so stvari eskalirale. Hugh je eden redkih, ki je z obema še vedno v stikih. Želi si, da bi se pobotala, jasno pa mu je, da se to do njegove poroke verjetno ne bo zgodilo," je ženinov prijatelj povedal časniku Times. 

Hugh je veljal za enega najbolj zaželenih samcev Velike Britanije, a odraščal je z vedenjem, da se mnogo mladenk zanj zanima zgolj zaradi denarja. "Hugh hitro potegne črto in se distancira, saj mu je jasno, da jih verjetno zanima le denar," pravi vir. Milijarde je 32-letni podjetnik podedoval po očetu, ki je leta 2016 med sprehodom nenadoma umrl. Zanj je bil usoden srčni napad.

Komentarjev 1
  • Ender3 14:12 04.december 2023.

    Žurnalovci in avtor tonejo v rumeni tisk. Kaj hudiča nimate kaj drugega objavljat kot tisto, kar se dodatno plačuje bralcev pa, niti malo zanima..