Magazin > VIP
1500 ogledov

Kakšen uspeh: Svetovno znana lepotica nosi oblačila slovenske oblikovalke

Alessandra Ambrosio Profimedias
Alessandra Ambrosio se je po ulicah Los Angelesa sprehajala v kreaciji Alje Horvat.

Kreacije slovenske oblikovalke Alje Horvat, ki je bila med drugim uvrščena na seznam Forbes 30 Under 30, segajo daleč čez meje Slovenije. Med drugim so navdušile tudi Viktorijinega angelčka Alessandro Ambrosio, ki je oblekla majico iz njene lanske poletne kolekcije.

Supermanekenka se je po ulicah vročega Los Angelesa sprehajala v enodelnem jeans pajacu, pod katerega je oblekla Aljino roza majico s črnimi grafičnimi vzorci. Družbo sta ji delala hčerka Anya in prijatelj.

Kako je Alessandra videti v Aljini kreaciji, preverite TUKAJ

In kako kreacija slovenske oblikovalke sploh doseže zvezdnico takšnega kova? "Zgodilo se je čisto po naključju," je Alja razkrila za naš priljubljeni modni portal Style.over.net. "Nekaj časa nazaj sem Alessandri poslala nekaj stvari iz svoje kolekcije in upala, da jih morda obleče." Velikih pričakovanj ni imela, saj zvezdnice vsakodnevno prejmejo ogromno stvari. "Zelo sem bila presenečena, ko sem videla, da je Alessandra majčko zares oblekla," je navdušena Alja, ki je v začetku letošnje pomladi sicer lansirala novo barvito kolekcijo, navdihnjeno z nostalgijo 60. in 70. let.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice