Magazin > VIP
5596 ogledov

Kakšen video! William presenetil žalujočo mater

princ william Profimedia
Presenečenje, ki je vsekakor uspelo.

Velika Britanija sočustvuje z Emmo Webb, ki se je z 257-kilometrskim tekom po državi poklonila pokojni hčerki. Trinajstica pa je očitno njena srečna številka ... Na 13. dan njenega podviga jo je namreč prišel podpret prestolonaslednik William. Video snidenja je Emma objavila na Instagramu.

Emma je bila vidno presenečena in kar ni mogla verjeti, kdo stoji pred njo. "Moj bog," je vzkliknila, preden jo je princ objel, nato pa pozdravil še njeni spremljevalki. 

Žalujoča mama za sabo vleče 30-kilogramskega konja iz voska, saj je bila njena hčerka strastna jahačica. Brodie je umrla leta 2020, ko je bila stara 16 let. Sodila si je sama. Emma s svojo akcijo zbira prispevke, ki jih bo namenila ozaveščanju o pomembnosti duševnega zdravja. Pot jo je pripeljala tudi v kraj Chepstow, kjer je potekal najljubši turnir njene pokojne hčerke.

Komentarjev 2
  • Ender3 11:47 11.december 2023.

    Avtor je očitno plačan in obseden s angleškim dvorom..

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:41 11.december 2023.

    Pred tremi meseci sta 48-letna sodnica Tina Benčič, zaposlena na Okrajnem sodišču v Kopru, in njen mož, 50-letni samostojni podjetnik Denis Benčič, hišo v Vinjolah, ki sta jo pred približno 30 leti na črno zgradila na kmetijskem zemljišču v lasti ...prikaži veču v lasti države, legalizirala.O tem pišite,ne pa neke bedarije iz anglije