Magazin > VIP
65970 ogledov

Kakšna kazen bo doletela Denisa Avdića?

denis avdić
1/5
radio 1
Voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1, Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošič, so pred tremi tedni sprejeli pogumen izziv!

Za kar 3 mesece so šli na keto dieto, kar pomeni, da ne jedo nobenih ogljikovih hidratov, sladkorja in ne pijejo alkohola. Dovoljene pa so beljakovine v vseh oblikah in maščobe. Posladkajo se lahko le s črno čokolado z vsaj 75% kakava in z jagodičevjem.

Do danes jim spremenjen način prehranjevanja kar ustreza, kajti vsako jutro so videti nasmejani in dobre volje. Pa bo keto evforija trajala tri mesece? To pa je vprašanje, ki si ga vsi zastavljamo, kajti po začetni motivaciji, je čas za disciplino. Kaj se bo zgodilo, če se nekdo od njih pregreši?

Včeraj so s pomočjo poslušalcev že določili dve kazni, in sicer za Deželaka in Jano. Deželak celo poletje ne bo smel na Hrvaško, Jana pa na koncerte! Vsi, ki jo poznajo, vemo, da je sta to res hudi kazni, saj Deželak poleti redno hodi na vikend v Maredo, Jana pa obiskuje koncerte. Danes pa sta svoji kazni dobila še Denis in Lara. Denis do konca poletja ne bo smel na svoj ljubi motor, Lara pa ne bo smela uporabljati pametnega telefona.

Da pa je v ekipi Denis Avdić Showa vedno zabavno, pa so poskrbeli radijski sodelavci, ki so se z Avdićem malce pošalili in v fotoshopu naredili nekaj res zabavnih predlogov, kaj bi ga lahko čakalo, če se ne bo držal keto diete! Poglej v galeriji.

Komentarjev 4
 • Avatar torolino
  torolino 10:33 23.marec 2023.

  Ubogi čuft.

 • satir 14:51 22.marec 2023.

  shujšaš ko svinja, ko izve da gre v zakol... na brzino, da je nebi fentali...

 • rafo 12:52 22.marec 2023.

  zasluži si zavezat laks okoli jajc in ga obesit na drevo