Magazin > VIP
10713 ogledov

Kakšna klofuta za Pamelo: Pustil jo je preko sporočila, sedaj pa je naredil še to

pamela anderson
Jon Peters se je že potolažil.

Le tri tedne po tem, ko je Pameli Anderson preko sporočila sporočil, da si je po 12 dneh zakonske sreče premislil in z njo ne želi biti poročen, je producent Jon Peters spet padel na kolena in za roko zaprosil Julio Berheim.

Pamela se na novo zaroko svojega „moža“ uradno še ni odzvala.

Filmski producent Jon Peters | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

52-letna Andersonova in 74-letni Peters se poznata že mnogo let, a sta v stikih ostala predvsem preko sporočil. Ko sta se več mesecih nazadnje videla, to je bilo letos januarja, sta po štirih urah druženja sklenila, da se poročita, je vir razkril Radaronline. 74-letnik pa je le nekaj dni zatem spoznal, da njuna zveza nima prihodnosti. "Pri 74. sem spoznal, da potrebujem preprosto in mirno življenje, ne pa mednarodne ljubezenske avanture. Mislim, da je najboljša stvar, ki jo lahko narediva, da za nekaj dni odpotujem, ti pa se morda moraš vrniti v Kanado. Svet ve, da sva to storila, sedaj pa mislim, da morava iti vsak svojo pot, upam, da mi lahko oprostiš,“ je zapisal v sporočilu Andersonovi, v katerem ji je tudi razložil, da sovraži potovanja, zato si ne želi biti poročen z nekom, ki živi v Kanadi.

Pamela naj bi mu odgovorila, da mu oprosti. Razveza bo potekala brez težav, saj Pamela in Jon poročnih papirjev nista uradno legalizirala.

Komentarjev 5
  • kapibara1 12:41 21.februar 2020.

    Zadostuje ogled od 1,40 - do 2,33 .. : https://www.youtube.com/watch?v=XOk4qMGz9vU&feature=emb_rel_end

  • kapibara1 10:04 21.februar 2020.

    PP ( Plastificirana Pamela). kdor išče , ta najde... - " modrij in zvijač je bila vseh umetna; možake je dolgo vodila za nos,ga stakne nazadnje, ki bil ji je kos... "