Magazin > VIP
20560 ogledov

FOTO! Carmen Osovnikar znorela v neki mariborski optiki!

carmen osovnikar, damjan murko
1/3
Planet TV
Počilo je.

Planetova vražja dama Carmen Osovnikar je nedavno pokazala, da res postane vražja, če ji stopiš na žulj. To je na lastni koži spoznal tudi Damjan Murko.

Resničnostna zvezdnica in pevec sta se srečala na dogodku v neki mariborski optiki. Njun klepet se je začel sproščeno, nato pa je Murko Carmen z vodo polil po dekolteju in laseh. 39-letnici se to ni zdelo niti najmanj zabavno, saj je bila prepričana, da je štajerski slavček to naredil namenoma. "To ni bilo po nesreči. Videlo se je, da me je zanalašč polil. Murko išče, da se piše in govori. Postavite se v mojo kožo. Kako bi se vi počutili, če tam stojite, se smejite, govorite, naenkrat pa ste mokri. Vrglo me je iz tira. Še dobro, da mu nisem šamarca stisnila,“ je Carmen povedala v kamero, v pogovoru z Murkom pa dejala: "V mojem šovu si mi zdaj to naredil. Ne, to pa ne.“

Po dogodku je Carmen odvihrala ven. "Lase imam mokre. Prekleti kmet smrdljivi,“ se je jezila. "Naj si svoj šov naredijo. Ne vem, zakaj se ljudje šlepajo na druge. Si nisi sposoben sam delati reklame?“ je še dodala.

Murko je sicer zagotavljal, da je šlo za nesrečo. 

Komentarjev 10
  • Dusan12 11:30 23.november 2021.

    Se kdo še spominja dolenjske princese Bruskoletove, nihče. nihče? Zakaj že. Kot meteorit se je pojavila v SD-ju in izginila iza obzorja kot pičkin dim, a ne, Hanov Matjažek in kaj počne sedaj tvoja ljubljenka, ji nisi prišel do konca, …..

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 06:46 23.november 2021.

    Kakšen grd transvestit!

  • matermila 05:25 23.november 2021.

    Sem zelo presenečen. Članek je napisal nekdo drug in ne Fetihova Ana. Ali sem zgrešil, ali je avtor-ica pozabil-a vstaviti besedici "znana Slovenca", ali celo "slovenska zvezdnika".