Magazin > VIP
2919 ogledov

Kakšni posnetki! Poglejte, kako je postavni Danec zaročil znano Slovenko

nika kljun Facebook
V raju je rekla "da".

"Že desetletje si v mojem življenju stalnica, resnična in globoka ljubezen mojega življenja. Spoznala sva se v zgodnjih dvajsetih in imela sva srečo, da sva se skupaj razvijala v odrasli osebi. /.../ Počutim se kot najsrečnejši človek, ko te pogledam v oči in občutim toplino, ko si ob meni," je na Instagramu ob romantičnih posnetkih z Niko Kljun zapisal glasbenik Sonny Fredie Pedersen, ki je lepotico za roko zaprosil na sanjskih počitnicah v Francoski Polineziji. 

Prelepe fotografije srečnega para je objavila tudi naša plesalka, ki je med drugim zapisala, da ima njen zaročenec zlato srce. "V vseh teh letih si me tiho poslušal, me zvesto preučeval in mi postavil najbolj pomembno vprašanje življenja, in to najbolj poseben način. Zaradi podrobnosti, premišljenosti, načrtovanja, časa in truda, ki si jih vložil v ta čarobni trenutek, mi bo srce počilo od čiste ljubezni."

Dodala je še: "Hvaležna sem za vsak skupni spomin, za skupne dosežke in zvezo, ki sva jo ustvarila z ljubeznijo in traja že skoraj 14 let. Ta pot brez naju ne bi bila ista. Usojena nama je."

Paru čestitamo.

Komentarjev 4
  • albert6 09:07 29.december 2022.

    Šmoren Pajk postava in znanka iz doline šentflorjanske oh in in ter kusmati BUH

  • Grof 00:03 29.december 2022.

    Bohnedej, da ti poči srce, saj ni postelje zate v UKC ju, kovid pa dela, dela svoje, a Lorči je tiho, karavana zgublja sledi,…

  • Vasilij Vasquez 14:18 28.december 2022.

    Ja. Kamera tam po naključju, ona pa "presenečena". Uglavnm cela farsa za instagram. Nobena stvar ni več intumna in sveta. More "cel svet" vidt