Magazin > VIP
1310 ogledov

Kakšni posnetki! Takšnega Keanuja Reevesa še niste videli!

keanu reeves
1/4
Profimedia
Poljub na rdeči preprogi!

Novembra 2019 je po vsem svet završalo, saj se je Keanu Reeves prvič po 20 letih na rdeči preprogi pojavil v družbi ženske. Srce enega najbolj zaželenih in prijaznih samcev Hollywooda je osvojila umetnica Alexandre Grant.

Poznata se že več let in govori se, da sta svojo ljubezen zelo dolgo skrivala pred javnostjo. Leta 2011 je Alex ilustrirala igralčevo knjigo Ode to Happiness, leta 2016 pa tudi njegovo drugo knjigo Shadows. Skupno jima je tudi to, da sta nerada v središču pozornosti, a na dogodku MOCA gala jima je bilo očitno popolnoma vseeno, kdo je okoli njiju, saj sta se na rdeči preprogi poljubila. 

Da sta Keanu in Alex zaljubljena do ušes, priča tudi njegov odgovor na vprašanje, kdaj je bil nazadnje v blaženem stanju. "Pred nekaj dnevi s svojo drago. Bila sva v postelji. Povezana. Nasmihala sva se, se smejala. Dobro sva se počutila. Lepo je bilo, biti skupaj," je dejal.

Srečo igralcu zelo privoščimo, saj je prestal že marsikaj. Pokopati je moral svojega najboljšega prijatelja Riverja Phoenixa, mamo svoje hčerke Jennifer Syme in tudi svojo hčer. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.