Magazin > VIP
17 ogledov

Kaley postavila datum

Kaley Cuoco FameFlynet
Kaley Cuoco ne čaka. Igralka, ki je od junija v vezi s teniškim igralcem Ryanom Sweetingom, je že razkrila, kdaj bo postala gospa Sweeting.

Zvezdnica serije Veliki pokovci (The Big Bang Theory) Kaley Cuoco bo v novo leto zakorakala kot poročena gospa. Prav na silvestrovo bosta z zaročencem Ryanom Sweetingom stopila pred oltar. Tema poročnega slavja naj bi bila ogenj in led. Bodoča nevesta napoveduje, da bo praznovanje nepozabno.

Kaley je s Sweetingom v vezi od junija letos. Septembra je njen tiskovni predstavnik potrdil, da sta zaročena. "Vem, da se na papirju sliši noro, ampak nama to ustreza," je dejala po zaroki. Pred kratkim je gostovala na enem izmed televizijskih šovov in dejala, da svojo poroko načrtuje že 27 let. "Lahko da bom prijahala na enem izmed svojih konj. Potiho si želim to storiti," se je šalila in dodala, da si želi, da bi poročni dan nekaj pomenil. "Samo enkrat želim to storiti." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.