Magazin > VIP
97 ogledov

Kam je izginila Severina? Bivši grozi, da jo bo uničil!

Severina mediaspeed
Vpleten tudi center za socialno delo.

Severine ni v medijih, odpovedala je koncerte, na družbenih omrežjih je manj aktivna kot sicer. In kot poroča hrvaški RTL, naj Severine ne bi bilo ob njenem sinu Aleksandru. Tako vsaj trdi njen bivši zaročenec Milan Popović, Aleksandov oče.

Za RTL je povedal, da se mu Severina že nekaj mesecev ni javila na telefon in da ne odgovarja na njegova sporočila. Popović trdi, da nikakor ne more stopiti v stik z njo in da je tudi center za socialno delo ni mogel priklicati. "Aleksandra več kot en mesec ni peljala v vrtec ali ga prišla iskat. Odpovedala je koncerte, na moja sporočila ne odgovarja. Ko sem povezal vsa dejstva, sem dojel, da je mama mojega otroka izginila," je povedal za hrvaško komercialno televizijo. Zato je otroka zadržal pri sebi, saj ni želel, da bi kdorkoli drug skrbel zanj. "Sproti obveščam njegovo babico, Severinino mamo, kje je Aleksander in da ga lahko obišče kadarkoli." Zdaj ga je vseeno predal babici. Pred dvema tednoma pa so Severinini odvetniki Milanu sporočili, da ga pevka toži, saj naj bi otroka vzel in ga na lastno pest odpeljal v Beograd. Takrat je pevka Milana tudi prijavila centru za socialno delo, saj ga ni pripeljal, takrat ko bi ga moral na podlagi sodne odločitve.

"Milan grozil, da jo bo uničil“

Ko so ga novinarji vprašali, kje misli, da je Severina, je hladno odgovoril: "Ne vem, niti me ne zanima. Mene zanima samo, če je v stanju skrbeti za najinega sina."

Severina se z mediji o tej temi ni želela pogovarjati, zato je RTL-u odgovoril njen menedžer Tomislav Petrović: "Severina se z Milanom Popovićem ne misli pogovarjati preko medijev, niti ne bo komentirala njegovih laži. Po tem, ko ga je zapustila, je zagrozil, da jo bo uničil in da bo medijem lagal, samo da bi jo diskreditiral kot mamo in kot osebo. Milan je proti Severini in njeni družini vložil že več kot 30 tožb, samo zato, da bi ji vzel otroka. Vse tožbe je izgubil. Število tožb se je povečalo, odkar se je Severina poročila, kar dokazuje, da mu v resnici nikoli ni bilo do otroka."

Novinarji hrvaške televizije RTL so ostali brez odgovora na vprašanje, kje je Severina, mi pa smo preverili, kaj se z njo dogaja na družbenih omrežjih in opazili, da je še vedno zelo aktivna in da je pred 14. dnevi objavila fotografijo s sinom.

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Nov 14, 2016 at 2:57am PST

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.