Magazin > VIP
9505 ogledov

Kam je poniknila Ula Furlan?

glasbeno zaslišanje
1/3
To sedaj počne naša lepa voditeljica.

Videli smo jo na RTVS, nato je vodila oddajo tudi na Planet TV, nazadnje pa smo jo lahko občudovali v Playboyu.

Nato pa se je o igralki in voditeljici Uli Furlan govorilo zelo malo, kar pa se bo sedaj spremenilo. Razkrila je namreč, da je del svežega audio / video podcasta Glasbeno zaslišanje.

Glasbeno zaslišanje, s polnim imenom B.Oris: Glasbeno zaslišanje, je poseben in razgiban podcast. Gre za slušno izkušnjo, podkrepljeno tudi s sliko. Za njo poleg Ule stoji še Jure Miklošič

"Zastavila sta sproščeno druženje in klepet z ljudmi, ki vedo o glasbi več kot mi. Zamislila sta si simpatičen vpogled in razkrivanje glasbenih znanj in okusov ljudi, ki so tako ali drugače vpeti v domači glasbeni prostor in širše. Želita si, da bi preko vsebin, ki jih na platformi Glasbenega zaslišanja ustvarjata, poglobili in širše razprostrli svoje glasbene receptorje. Da bi prve asociacije ob slovenskem glasbenem prizorišču od utečenih imen vodile tudi k glasbenim urednikom, tonskim mojstrom, producentom, moderatorjem, plesalcem, voditeljem in seveda k izvajalcem. Z njimi poslušata glasbo, govorita o pomembnostih in nebulozah, predvsem pa rineta skozi glasbeno zgodovino gostov. Želita si obrisati prah iz arhivov, ki so morda pozabljeni, na novo utreti zaraščene poti, na katere smo pozabili, in na plano privleči umetnost, ki jo v teh časih zanemarjamo,“ so zapisali v sporočilu za javnost.

Prvi gost je bil Jure Longyka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.