Magazin > VIP
30955 ogledov

Kamala Harris: Ljubezen našla pri 48 letih, začelo se je z "neumnim" sporočilom

kamala harris Profimedia
Bila je ljubezen na prvi pogled.

Prvi "drugi mož" ZDA, soprog podpredsednice Kamale Harris, milijonar Doug Emhoff, je po poklicu odvetnik in glavna opora v ženinem življenju. 

Kot vsakega samozavestega moškega ga prav nič ne moti, da je njegova soproga mnogo pomembnejša od njega. To, da bo še zelo daleč prišla, je namreč vedel že od začetka.

kamala harris | Avtor: Profimedia Profimedia
56-letnica je pred kratkim razkrila, kako se je začela njuna ljubezenska zgodba. Zmenek na slepo s postavnim pravnikom je uredila njena prijateljica, ki ji je sicer prepovedala, da bi ga "poguglala". Kamala je ni ubogala … "Leta 2013 sva šla na zmenek na slepo in zgodila se je ljubezen na prvi pogled. Zdelo se je, da se poznava že od nekdaj. Eno leto pozneje naju je poročila moja sestra Maya,“ je razkrila Harris, ki je bila v tistem času generalna državna tožilka Kalifornije. To pa Douga ni odvrnilo od tega, da ji po nekaj pivih s prijateljem med košarkaško tekmo pošlje sporočilo. Naslednji dan jo je poklical. "Poslal sem ji to neumno glasovno sporočilo, ki ga je shranila in mi ga sedaj zavrti ob vsaki obletnici,“ je povedal Doug, ki je bil prepričan, da se mu Kamala zagotovo ne bo javila. Kako se je motil ... "Bilo je prikupno. Doug se ne pretvarja. Je iskren in jasen glede stvari, ki so mu pri srcu – njegova družina in delo,“ pa pravi Kamala, ki velikega vtisa ni naredila le na svojega soproga, ampak na ves svet, ko je novembra lani povedala: "Sem prva podpredsednica ZDA, ne bom pa zadnja, saj vsako dekle, ki danes to gleda, vidi, da je to dežela priložnosti.“

Doug je v zakon prinesel dva otroka. Hčerka Ella je pred časom očetovi novi soprogi povedala: "Zame in za brata boš ostala Momala, najboljša mačeha na svetu.“

ella emhoff | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.