Magazin > VIP
128 ogledov

Kamala je samska

Kamala Katarina Čuk Martin Vogrič Dežman
Vedno optimistična kandidatka šova Kmetija: Nov začetek Kamala je po desetih letih ljubezni samska.

Novico je sporočila na Facebooku. "Dragi moji. Srečno novo leto. V letu 2015 vam želim veliko jajc, da okusite svoje sanje! Veste, da sem ves čas govorila: "Za vsako uspešno žensko stoji še bolj uspešna ženska". In res je tako. Lepotici pred menoj ( Katarina Čuk ) se želim zahvalit za 10 let podpore, razumevanja in ljubezni. Pomagala mi je, da okusim svoje sanje. Ve, da bi vse zares naredila zanje, ampak glede na to, da furava projekt FullBlissLiving in da je najin moto: RAZIŠČI SVOJ OKUS. NAJDI SVOJ NAČIN - sva ugotovili, da imava različne okuse. Zato sva se odločilI, da si ne križava poti kot partnerici, ampak si od zdaj naprej pomagava kot prijateljici. Po 10-letni vezi si pustiva, da vsaka na svoj način okusi vse svoje sanje! To je to. Ni jajc ni panike. Love, Kamala.”

"Hvaležna za prvo spremembo, veliko, na ta tako zelo simbolični in tako resnični dan 1.1.2015. Vanj vstopam samska. Najlepša hvala, Kamala Katerina Gjorgjievska, resnično za VSE Nikoli ne bo trenutka, ko ne bi bila del mojega življenja ... posebna, posebna vez je to! (kot sem zapisala v zahvali v knjigi). Hvaležna sem ji, ker je moja največja učiteljica, najbolj karizmatična in kreativna oseba, kar jih poznam. Na nove začetke!!! Vsaka po svojem okusu,” pa je svojim prijateljem novico o razhodu razkrila Katarina.

Podjetni mladenki pa bo še naprej povezoval njun skupni projekt FullBlissLiving. Starstni kuharici sta že izdali kartice z recepti, odprli kanal na YouTubu in na noge postavili mobilno aplikacijo Taste Your Dream, v katero nameravata "dodajati zgodbe s kulinarično vsebino in osebnostno rastjo s celega sveta".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.