Magazin > VIP
61 ogledov

Kamala: "Katarina me ljubi v vzponih in padci“

Kamala Katarina Čuk Martin Vogrič Dežman
Nekdanja kandidatka Kmetija: Nov začetek Kamala je že deset let srečna s svojo Katarino.

Kamala v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek ni skrivala, da ljubi ženske. Njeno srce je osvojila Katarina, s katero je srečna že deset let. "V Katarino sem se zaljubila, ko sem jo pogledala, čeprav ne na prvi pogled. Videli sva se. Se prepoznali … Čeprav sva potrebovali deset let, da dojameva, kaj za vraga skupaj delava,“ je Kamala povedala za Story in dodala, da spol v ljubezni ne igra nobene vloge. "Pomembni sta energija in privlačnost. Ne gre za to, ali sva moški in ženska ali ženska in ženska ali moški in moški. Ampak sva jaz in ti. Midva, ki kreirava odnos. Gradiva in si življenje začiniva po svojem okusu. Okušava skupaj. Greva po skupni poti. Kdaj hodiva skupaj, kdaj narazen, kdaj pa kdaj sami. Vsak odnos je odnos s samim sabo. In ko imaš uravnovešeno spolno energijo, si lahko všeč tako moškim kot ženskam. Ampak vseeno imam raje češplje kot klobase.

Kamala v šovu ni dolgo zdržala. Ker je sotekmovalce prosila, naj jo nominirajo, jo je Saša Lendero vrgla s kmetije. Ko je prišla v dolino, jo je tam pričakala Katarina, ki Kamalinemu nastopu v oddaji ni nasprotovala. "Odločitev je prepustila meni, moram pa reči, da je bila kar navdušena in me je podprla. Da vidi, če ima njen petelinček zares jajca. In kakor me je veselo poslala tja, me je tudi z nasmehom in toplino pričakal v dolini. Katarina me ljubi v vzponih in padcih. Pravim, da sem si našla svojo Gorenjko. Čeprav je bila na začetku kar trd oreh.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.