Magazin > VIP
71 ogledov

Kamala nad Francijo negativno presenečena

Kamala Facebook
Kamala se je v Franciji že sestala s producenti, ki se zanimajo za njeno kuharsko oddajo KamalaSutra 1001 noč. Kljub napredku pa jo je v Franciji šokiral odnos do homoseksualcev.

Kamala, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek, nato pa smo njene kuharske sposobnosti lahko občudovali v MasterChefu, ima idejo za prav posebno kuharsko oddajo, KamalaSutra 1001 noč, v kateri bi hrano stregla na golem telesu. Kuharica je zelo hitro ugotovila, da svoje ideje v Sloveniji ne more uresničiti, zato je projekt predstavila francoskim producentom, s katerimi se o realizaciji ideje še vedno dogovarja. "Gre za edinstveno in kreativno idejo. Prišel je čas za pogovore, med katerimi bomo poskušali najti skupno točko in ugotoviti, ali imamo isto vizijo. Iščem namreč poslovne partnerje in zelo pazim, s kom bom podpisala pogodbo. Pri denarju se namreč vse začne in tudi konča. Projekt je zelo zahteven in potrebuje širšo ekipo, ki seveda stane. Še vedno pa sem odprta tudi za nova poznanstva in druge produkcijske ekipe. Ne bom pristala na pogoje, s katerimi se ne strinjam. Držala se bom svojih načrtov in vizije. Če ne uspe, počakam na Ellen DeGeneres. Vem, da me bo podprla,“ je Kamala povedala za Žurnal24.

Pretekli teden je znana kuharica sicer prišla že korak bližje uresničitvi svoje ideje, saj je v Cannesu, kjer je ostala sedem dni, našla igralko za svojo oddajo. "Situacija je naporna in napeta že sama po sebi, ker sem svoje življenje in sanje spakirala v en kovček in si kupila enosmerno vozovnico. Želim biti del revolucije, ki bi sčasoma postala evolucija. Živim svojo pravljico, ki ni rožnata, saj mi mami in oči ne plačujeta računov. Življenje v Franciji je drago,“ je za naš portal še razložila Kamala, ki pa jo je Francija na žalost tudi negativno presenetila. "Veliko je homofobije. Tega v dvanajstih letih življenja v Sloveniji nisem doživela.“

Kamala se bo v Slovenijo vrnila, ko bo napočil čas za pot v ZDA, kjer bi se rada na svoj rojstni dan, ki ga praznuje septembra, srečala z Ellen DeGeneres, ki ima produkcijsko ekipo, ki jo Kamala išče.

 

 
Komentarjev 3
  • wingspan15 14:32 21.julij 2016.

    Ellen bo Kamali posodila svojo produkcijsko ekipo, ker jo ta ptrebuje. Človek ne ve ali bi se smejal ali jokal.

  • Janez_53 09:12 21.julij 2016.

    Punci očitno ne pride na misel, da bi si poiskala kakšno zaresno službo!!!

  • izRODEk 21:39 20.julij 2016.

    Gejevski lobij. Ker jo raje liže kot ga faše misli, da se ji mora cel svet podrejati. In ne rabi hoditi do Ellen; na erteve Slovenija so v večini.