Magazin > VIP
182 ogledov

Kamala z goloto vzbudila zanimanje tujih producentov

Kamala Planet TV
Kamala se odpravlja v tujino in se ne misli vrniti dokler ne doseže svojega cilja.

Kamala ima že dolgo časa željo stopiti v stik z Ellen DeGeneres in njenimi producenti. Upala je, da bo osvojila pokal MasterChef in postala prvi veganski MasterChef, kar bi bila stopnička bližje Ellen, vendar ji to žal ni uspelo.

A simpatična kuharica se ne da, zato je poiskala nov način, s katerim bo prišla do svojega cilja. Koncept za njen erotični kuharski šov Kamalasutra je že pripravljen in Kamala je na ta račun dobila edinstveno priložnost, razgovor s tujo produkcijsko ekipo. "Ne grem še v Ameriko, je pa to stopnička bližje mojemu cilju. Imam enosmerno vozovnico in ne mislim odnehati dokler ne dosežem cilja, produkcijske ekipe Ellen," pravi chefinja, ki bo medijski prostor razburkala s kulinarično oddajo, v kateri bo hrano stregla na golem ženskem telesu.

"V Sloveniji sem imela kar težave najti igralko. Sedaj gre z mano igralka, učiteljica joge in plesalka, ki si želi svetovne slave. Zaenkrat je še neznano ime, a bom že kmalu razkrila tudi te podrobnosti," je skrivnostna Kamala, ki prav tako molči o prihajajočem sestanku, povedala je le, da se najprej odpravlja v eno izmed evropskih prestolnic, ki naj bi bila meka za filmarje.  

Komentarjev 8
  • abyx 19:50 30.junij 2016.

    kdo za en lulček, pa je ta kamala???

  • maresem 06:56 30.junij 2016.

    Še ena bolana zgodba...

  • blueone 20:37 29.junij 2016.

    kot, da ne morem kot vsak normalen iz krožnika jest