Magazin > VIP
8284 ogledov

Kandidatka iz Ljubezni po domače izgubila živce: "Žal mi je, da sem se prijavila na tako hinavščino"

franc jarc POP TV
Joži Lesičak je prostovoljno odšla.

joži lesičak | Avtor: POP TV POP TV
K Francu Jarcu - Johnu je prišla nova kandidatka – Jožica Matko, ki se je v eni od preteklih sezon potegovala za srce Jožeta Rožena, ki ga letos lahko gledamo v oddaji Ljubezen po domače na kavču.

Čeprav je Jarc po kosilu zavrnil skupno noč v hotelu, pa Jožica ni vrgla puške v koruzo. Ko se je Franc usedel v svoj traktor, ga je vprašala, ali lahko gre z njim, in Franc jo je res odpeljal s sabo na njivo.

To pa Joži Lesičak ni bilo niti najmanj všeč. "Jaz sem vajena različnih traktorjev, samo ti lažeš kot 100 mater. Cel teden se trudimo in potegujemo za tvoje srce, ti pa se takole s ta frišno odvlačiš,“ mu je očitala. Jarc ji je razložil, da se je Jožica trudila zaman, saj je že izbral zmagovalko – Anamarijo. To je Joži še bolj prizadelo. "Ti si mi lagal, toliko dni sem zaman prebila pri tebi. Kdaj sta se zmenila? Matr se mi grdo v gobec smeješ. Lažnivca. Hinavec,“ mu je očitala in na dan privlekla zgodbo, ki so ji jo zaupali sosedi. Anamarija naj bi dva tedna pred začetkom snemanja prespala pri Francu, ki je to zanikal. 

Joži je Franca na koncu označila za copato, Anamarijo za čarovnico in odkorakala v sobo pospravit svoje kovčke. V pogovoru z Jožico je povedala: "Žal mi je, da sem se prijavila na tako hinavščino. Prva je Johnu ušla v Štanjelu, Alenka sploh ni prišla, Esmeralda je čisto živce izgubila. Jaz bom šla tudi sama ven. Vse mu uide, ker je ona hinavka. Tudi poslovila se ne bom, ker sta nesramna, zlizana in upam, da ju nikoli več ne vidim …“

Komentarjev 3
  • rexuathe 18:24 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • seicacun 14:44 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • siblfromwai 11:41 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks