Magazin > VIP
95 ogledov

Kandidatke za miss Universe 2011

miss Universe Slovenije 2011
1/25
Žurnal24 main
Po kandidatkah za miss Slovenije 2011 smo spoznali še letošnje tekmovalke za miss Universe Slovenije. Organizatorji pravijo, da bodo letos storili vse, da bodo razglasili pravo zmagovalko.

Organizatorji lepotnega tekmovanja Miss Universe Slovenije so ob vznožju Gorjancev predstavili 16 finalistk, ki se bodo 2. julija potegovale za naziv najlepše v vesolju.

Letošnje tekmovalke si oglejte v zavihku Galerija.

Dekleta se že nekaj tednov intenzivno pripravljajo na finalni izbor, pri tem pa jim pomaga nekdanja miss Universe Slovenije, Nataša Pinoza. A čeprav je do razglasitve zmagovalke še en mesec, ima Nataša občutek, da je časa premalo. "Nimajo nekega predznanja, tako da bo z njimi še veliko dela. Pri hoji, samozavesti … in predvsem gibanju."

Zaželena je trda koža
Poleg samozavesti in dobre hoje pa mora zmagovalka imeti predvsem trdo kožo, pravi aktualna miss Marika Savšek. "V enem letu bo doživela veliko lepih in manj lepih stvari, pripravljena mora biti na vse." Čeprav se je Marikin mandat začel z "manj lepo stvarjo", ko so jo sprva razglasili za drugo spremljevalko, je za njo lepo leto. "Kljub lanski napaki pri razglasitvi zmagovalke je bilo moje leto zelo lepo, spoznala sem ogromno ljudi in mislim, da sem se veliko naučila."

Veliko pa so se naučili tudi organizatorji, ki zatrjujejo, da "bodo storili vse, da se lanska napaka, ki se je zgodila pri štetju glasov, ne bo ponovila".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.