Magazin > VIP
47 ogledov

Kandidatov za bodočega moža ima več

Tanja Žagar Arhiv izvajalke
Tanja Žagar si bo ta pravega kar napletla.


Še vedno nam ne gre v račun, da je tako nadarjeno in seksi dekle, kot je Tanja Žagar, samsko. "Še pletemo, meni je všeč, da se plete, treba je dolgo štrikati, da se naplete ta pravega. To ni kar tako. Sicer pa lahko poslušate mojo novo pesem, ki ima naslov Številka 3, k poslušanju vabim predvsem dame. To je to," ostaja skrivnostna Tanja, čeprav sama pravi, da temu ni tako: "Ni nič skrivnostnega. Srečujem ogromno ljudi, ogromno gospodičev, gospodov, navezala sem že veliko prijateljstev in simpatij in še veliko jih bom. Sem v fazi, ko si želim ob sebi nekoga, s katerim si bom lahko ustvarila družino. To je moja velika želja. Poznam veliko ljudi, ki so mi dovolj blizu, ki so mi zanimivi in s katerimi se imam veliko pogovarjati, s katerim se bo zgodilo kaj resnejšega, tega pa ne morem napovedati vnaprej. Se mi pa nič tako zelo ne mudi, saj vse pride ob svojem času in svojim razlogom. Ko bo kaj na poti, ne bom mogla skriti (smeh). Moje mnenje pa je, da ima vsak človek svoje intimne trenutke, ki so samo njegovi, in tega tudi jaz ne dam. To se mi zdi prav in mislim, da to spoštujejo in razumejo tudi moji oboževalci. Tukaj smo si vsi enaki."


Tanja pa ni priljubljena le med fanti, temveč ima tudi veliko glasbenih oboževalcev. Je za to zaslužen njen glas ali stas? "Mislim, da k temu prispeva moje celotno delo. Z mojo ekipo zelo dobro delamo in smo uspešni. V tem delu smo ves čas, nimamo odmora, dopusta, počitnic … Ves čas smo vpeti v to in si postavljamo nove izzive, cilje. Vsi skupaj živimo s to glasbo, ki me z ljudmi, ki radi poslušajo mojo glasbo, zelo povezuje in združuje. To je tisto najboljše," pravi zapeljiva pevka.

Komentarjev 1
  • URIAH HEEP 09:02 16.december 2013.

    Ah no, uradno je samska zato, ker šmirgla z poročenim moškim.In to že zelo dolgo.Kaj ovinarji prodajate laži, saj veste resnico.