Magazin > VIP
3 ogledov

Kanye Kim postavil ultimat

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Raper Kanye West je svoji zaročenki Kim Kardashian postavil hud ultimat.

Če bi Kim Kardashian pustila resničnostni šov, bi se Kanye West z njo poročil jutri. Par, ki se je junija razveselil hčerke North, ima očitno zelo različne poglede na vzgojo otroka. Pevec si namreč želi hčerko ubraniti pred reflektorskimi lučmi.

A očitno se bo Kim omehčala. Zvezdnica, ki je postala slavna prav s svojim resničnostim šovom o družini Kardashian, naj bi tako resno razmišljala o tem, da bi zapustila šov in se posvetila samo družini.

"Zveni dramatično, vendar je Kanye rekel Kim, da si želi, da bi zapustila šov samo zaradi njune zveze in otroka. Ni mu všeč, da je šov za posameznikovo življenje lahko tako nasilen," je povedal. Rekel ji je, če se bo umaknila iz resničnostnega šova, se bo jutri poročil z njo.

Kim si vsekakor želi ohraniti zvezo z raperjem, vendar se boji, da bi prizadela svojo mamo Kris Janner, če bi zapustila šov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.