Magazin > VIP
56 ogledov

Kanye prosi Zuckerberga za denar

Kanye West, VMA Profimedias
Kanye West, ki naj bi imel 53-milijonski dolg, pričakuje, da ga bo iz finančnih težav rešil kar Mark Zuckerberg.

Kanye West, ki je nedavno izdal nov album in predstavil novo kolekcijo oblačil, je na twitterju potarnal, da je zaradi zadnjih projektov v minusu. Na računu naj bi imel 53-milijonsko luknjo, za katero ne ve, kako bi jo zapolnil. Svoje oboževalce je prosil, naj molijo zanj, da se bo zmogel izvleči iz te finančne krize.

Očitno pa je raper po premisleku le prišel do rešitve za svoje težave. Javno se je obrnil na ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga. "Mark, javno te prosim za pomoč,“ je zapisal v tvitu. Ob tem je zapisal, da ve, da je Zuckerberg njegov oboževalec. Nič kaj skromno je pristavil, da bodo ljudje Zuckerberga imeli še raje, če bo raperju pomagal. Konec koncev "vem, da lahko naredim svet še boljši". Da bi bilo vse skupaj še lažje, je zapisal tudi kakšen znesek naj Zuckerberg investira v njegove ideje - milijardo dolarjev.

V kolikor pa Zuckerberg ne bi imel posluha zanj, je West našel še enega kandidata, ki ima dovolj denarja. Soustanovitelju Googla Larryju Pageu je položil na srce, naj raje vloži denar vanj in ne v gradnjo šol v Afriki. 

Komentarjev 1