Magazin > VIP
28 ogledov

Kanye se je hotel ubiti

Kanye West Žurnal24 main
Raper Kanye West je priznal, da je nekoč resno razmišljal o tem, da bi storil samomor. Zdaj pa na to noče niti pomisliti, saj čuti, da mora še veliko prispevati k popkulturi in umetnosti.

Kanye je nedavno razkril, da je pred časom resno razmišljal o tem, da bi si vzel življenje. A misel na samomor je kmalu opustil in si obljubil, da nikoli več ne bo obupal nad življenjem.

 

"Na svetu obstajajo ljudje, ki nikoli ne bodo slišani, jaz pa imam možnost, da vsem pokažem in povem, kaj si mislim. Od zdaj naprej bom govoril tudi v imenu tistih, ki niso slišani," je povedal glasbenik.

 

Stvari se obračajo na bolje

33-letni zvezdnik, ki ni hotel razkriti, v katerem obdobju življenja je razmišljal o samomoru, je pred kratkim dobil veliko pozitivnih kritik zaradi svojega 35-minutnega videospota All Of The Lights, ki ga je režiral čisto sam.

 

V videospotu so mu družbo delali številni priznani glasbeniki, med njimi tudi Elton John, Alicia Keys, Rihanna, Fergie in John Legend.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.