Magazin > VIP
29 ogledov

Kanye spet blati Taylor

Taylor Swift Žurnal24 main
Kanye West je spet zamahnil proti Taylor Swift. Tokrat je izjavil, da ne bi bila tako slavna, če ne bi lani na podelitvi MTV-jevih videonagrad prišel na oder in ji iz rok izpulil mikrofon.

Kanye je lani na podelitvi MTV-jevih videonagrad prišel na oder, Taylor ukradel "pet minut slave" in izjavil, da bi morala nagrado za najboljši ženski video dobiti Beyoncé. Vse odtlej zvezdnik kar ne more pozabiti na dogodek, Taylor se je opravičil že najmanj dvakrat.

 

Dvajsetletna pevka se na njegova opravičila še ni odzvala, prav tako ga ni branila pred javnostjo, zato se je Kanye odločil, da bo šel v drugo smer. Taylor je spet javno oblatil, češ da je dogodek na podelitvi obrnila sebi v prid in ga izkoristila za promocijo.

 

Ne more preboleti

"Taylor nikoli ni stopila na mojo stran, na nobenem intervjuju, ki ga je imela od takrat. Kljub temu pa služi na tem dogodku," je med svojim nedavnim koncertom povedal Kanye.

 

Triintridesetletni glasbenik naj bi bil še toliko bolj užaljen zaradi pesmi, ki jo je Taylor zapela med letošnjo podelitvijo MTV-videonagrad. Skladba Innocent naj bi govorila prav o Kanyeju in njegovi nezrelosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.