Magazin > VIP
1394 ogledov

Kaos na filmskem festivalu: Zvezdnica pred vsemi obračunala z varnostnico

Kelly Rowland
1/5
Profimedia
Očitno je bila zelo jezna.

Pevka in igralka Kelly Rowland se je pred kratkim udeležila premiere francosko italijanskega filma Marcello Mio na filmskem festivalu v Cannesu. Zvezdnica, ki je za to priložnost nosila prekrasno rdečo obleko, se je sprehodila po rdeči preprogi, nato pa se pred vstopom v dvorano zapletla v buren spor z varnostnico in ji celo žugala s prstom. Videti je bila zelo jezna. 

Pevkin predstavnik situacije za enkrat še ni komentiral, vendar pa je vir za Daily Mail razkril, da je do spora prišlo, ker naj bi bili varnostniki, ki usmerjajo zvezdnike po rdeči preprogi, preveč agresivni. Kelly je poskušala pozdraviti oboževalce in paparacom omogočiti dober posnetek, ko ji je varnostnica dala navodilo, naj se umakne, na kar se je pevka odzvala zelo burno.

To pa ni bil prvi incident, v katerega je bila letos vpletena Rowlandova. Februarja je zavrnila udeležbo na ameriškem šovu “Today”, ker ni bila zadovoljna z garderobo, ki so ji jo dodelili. Želela je garderobo v drugem nadstropju, a je to že zasedla Jennifer Lopez. “Kelly ni bila zadovoljna. Zato se je z ekipo odločila, da v oddaji ne bo nastopila,” je povedal vir blizu pevke. Po navedbah vira je oddaja zvezdnici ponudila več drugih možnosti, vključno z večjim prostorom za ličenje, a ji to tudi ni bilo po godu.

 

K sreči se je v zadnjem trenutku za udeležbo v oddaji javila britanska pevka Rita Ora, Kellyjin predstavnik pa je takrat za Entertainment Tonight povedal: “Po 28 letih poznanstva, Kelly Rowland ostaja ena najprijaznejših in najbolj prijaznih ljudi, kar sem jih kdaj srečal in sem imel blagoslov zastopati.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • LukaMB 03:10 23.maj 2024.

    Te navgravžne spake dajo toliko makeupa in pudra, da so vse zacementirano grde, podobno kot današnja generacija, fuj, vračamo se v dobo Luja XIV in ko nehigiensko dajejo puder na puder in maskaro na maskaro, ponoči si je ne operejo ...prikaži več pred spanjem in če smrdijo si dajo še več parfuma na parfum. Spake.